• I Beverly Hills åpner et nytt hotell til høsten, AKA Bverly Hills. Gjester må sjekke inn for minimum én måned på hotellet. Her fra Rodeo Drive i Beverly Hills.

71.700 kr for et hotellopphold

Og du må bo her minst én måned.

Til høsten åpner et nytt luksushotell i Beverly Hills. Hoteller i fasjonable Beverly Hills kan være rådyre, og nye AKA Beverly Hills er intet unntak. Her får du kun sjekke inn hvis du er villig til å betale minimum 12.000 dollar, ca.71.720 kroner, for et hotellopphold.

Hotellet er i disse dager under storoppussing, og åpner sine nyrenoverte dører for publikum 1.oktober. Blant de nye fasilitetene finnes en kafé, et treningssenter og et privat utendørsområde, skriver Los Angeles Times.

Leilighetshotell

Hotellet renoveres for tilsammen 10 millioner dollar. Når det åpner vil det bestå av hele 88 to- og treroms leiligheter.

Prisen pr. natt begynner på 400 dollar, omtrent 2392 kroner, skriver USA Today.

Men hit kommer du ikke for å bo i en knapp uke. Hotellet krever at alle gjester som velger AKA Beverly Hills, må bo her minst én måned.

Målgruppen er reisende som planlegger å bli i byen over en lengre periode, men ikke lenge nok til at leie av leilighet er nødvendig.

-Tre eller fire måneder er perfekt, sier Larry Korman hos Korman Communities, selskapet som står bak renoveringsarbeidet.

AKA er en hotellkjede som drifter flere hoteller av samme type. I både New York, Washington og Philadelphia finnes det same type leilighetshoteller som nå åpner i Beverly Hills. Selskapet planlegger å åpne et dusin til, inkludert et i London.

Ta kontakt med oss på Facebook, Google+ eller Twitter @aft_reise.

Related content

Related content

Valutakalkulator:

Klikk her for en oversikt over alle kursene.

Tjenester

Siste reiseartikler